Om

Karin Sjögren
Karin Sjögren är glad, närvarande och nyfiken. Hennes ständiga sökande efter att stärka och stödja människor i deras liv, har skapat grunden till den KBT-terapi,  Coaching/Energibehandling hon erbjuder idag.

För 17 år sedan började hon sin egen resa hos Landmark Education, gjorde Curriculum for Living, Självuttryck & Ledarskaps Utbildningen, Kommunikations Programmet, Introduktionsprogrammet och Wisdom Course.
Coachingen smög sig in stegvis när hon valde att coacha deltagarna i samma utbildnig hon gjort själv.
Längtan efter att börja jobba profesionellt med Terapi och Coaching, gjorde att hon sökte en certifierad Coach utbildning hos Hälsoakademin Europa AB  2006.

2015 Examinerad KBT-terapeut av SF KBT (Svenska föreningen för kognitiva och beteendeinriktade terapier).  I maj 2015 vart det även en fördjupningsutbildning i KBT ”Strenghts Based CBT for Vulnerable Clients and Chronic Issues” med Dr. Christine A. Padesky, SAPU.

2016-17 Lifeapan Integration level 1 and 2, WONSA

Tidigare har Karin läst psykologi på komvux för att få en djupare förståelse för människans beteenden. Sommaren 2008 kom hon i kontakt med Zen-Coachingen, och gick den 9-månaders långa utbildningen med
Kåre Landfald grundaren av Zen-Coaching.
En del i Zen-Coachingen är NonViolent Communication med Marshall Rosenberg, så 2010 gick hon en fördjupnings utbildning på Tollarö Folkhögskola och läste kommunikation och konflikthantering utifån NVC.
Assisterat Kåre Landfald vid workshops och Zen-Coach utbildningen i Norge 2011-2012

Hösten 2011 Family Constallation The Roots of Love del 1 med Svagito R Liebermeister i Terragona Spanien.

Oktober 2011 Access Consciousness X-man and Being You Changing The World med Dr. Dain Heer.
December 2011 Foundation and Level one med Gary M Douglas och Body Work med Jason Access Consciousness.
”Biten” av dom härliga energierna runt Access utbildade hon sig till Bars Facilitator för att kunna erbjuda kurser i Bars (en energi behandling som berör huvudet med 32 punkter).
I dag kombinera hon sin kunkap på ett härligt, kreativt och personligt sätt som ger människor möjlighet att hitta hem till sin egen fulla kraft och styrka/vila och ro.

KBT-terapi/behandling är evidensbaserad.    
Hur vi lägger upp din behandling bestämmer vi gemensamt utifrån dina behov.