privatperson

 

SAMTALSTERAPI/
KBT-behandling

Är det något i ditt liv som skaver? Är du inte är nöjd med dig själv, din partner eller din arbets- och livssituation överlag? Är du stressad eller lider av ångest? Känner du en längtan efter att utveckla dig själv? Öka din självkänsla och stärka ditt självförtroende? En längtan efter att ha mer lätthet och glädje i livet?

Jag skapar ett tryggt space där du har möjlighet att utforska vad just du behöver för att öka din självkänsla och ditt självförtroende. Tillsammans hittar vi verktyg och modeller som du kan använda för att göra de förändringar du vill se i ditt liv.

900 kr för 60 minuter
450 kr för 30 minuter

PAR- OCH FAMILJETERAPI

Är ni i en relation som håller på eller redan har slutat utvecklas? Där separationen ökar och avståndet mellan er båda blir större och större?

Jag hjälper er att förstå er själva och varandra som individer. Vi utforskar era bakomliggande behov och önskningar och med hjälp av modeller och verktyg skapar vi nya mönster.

1 600 kr för 90 minuter

MENTAL TRÄNING / COACHING

Upplever du att du inte kan hantera dina egna tankar, känslor och beteenden?

Jag delar med mig av kunskap om hur vi människor fungerar genom modeller och övningar så att kan öka förståelsen för dig själv. Med hjälp av exempelvis andnings- och avslappningstekniker får du möjlighet att öka din kroppsmedvetenhet och din närvaro.

900 kr för 60 minuter, privatperson
900 kr plus moms för 60 minuter, företag

ENERGIBEHANDLING

Access Bars är en energibehandling där du får tillgång till djup avslappning genom beröring av 32 punkter på ditt huvud. Allt du behöver göra är att ligga ner och ta emot.

Metoden har använts i närmare trettio år med resultat såsom stressreduktion, minskad oro och ångest, ökad livsglädje. Många upplever att de sover bättre och djupare och att såväl fysisk som mental återhämtning därmed förbättras.

1 500 kr inklusive moms för 90 minuter

Kostar det mer än din budget tillåter just nu? Kontakta mig så hittar vi en lösning som passar dig.
Terapi är momsbefriad då det räknas som vård.

Avbokningsregler:
Vid avbokning senare än 24 h före bokad tid eller om du uteblir från din session, debiteras du enligt gällande praxis.